Stagiair Online Marketing & Communicatie

Het World Trade Center Rotterdam is een Rijksmonument in het centrum van de stad en biedt huisvesting aan ruim 250 bedrijven. Naast kantoorruimte beschikt het gebouw o.a. over winkels, een Convention Center en een Business Center dat flexibele werkplekken en business services biedt. De WTC Business Club brengt ondernemers en organisaties van binnen maar ook van buiten het World Trade Center bij elkaar tijdens diverse activiteiten. De Marketing & Communicatie afdeling van het WTC ondersteunt de verschillende business units, inclusief de WTC Business Club Rotterdam. De afdeling draagt zorg voor een eenduidige uitstraling van het World Trade Center, zowel intern als extern en heeft de verantwoordelijkheid voor veel andere activiteiten. Momenteel zijn wij op zoek naar een:

Stagiair Online Marketing & Communicatie 

Tijdens deze stage loop je mee / werk je samen met de Manager Marketing & Communicatie van het World Trade Center. Je verricht werkzaamheden voor de WTC Business Club Rotterdam, hierdoor ook werk je ook nauw samen met het secretariaat van de Club, met bestuursleden en leden van de activiteitencommissie. Ook draag je bij aan de profilering van het WTC Rotterdam zelf.

Belangrijkste taken:
1. Het uitvoeren van online communicatie activiteiten voor het World Trade Center Rotterdam en de WTC Rotterdam Business Club, waaronder het schrijven van content, het onderhouden van de website en het beheren van social media.

2. Het opzetten van en ondersteunen bij marketing-/salesacties, bijvoorbeeld ter bevordering van een hoge opkomst tijdens activiteiten en ten behoeve van het aantrekken van nieuwe huurders en business club leden.

3. Het ondersteunen bij de overige marketing- en communicatieactiviteiten.

Wij vragen
- HBO werk- en denkniveau (je volgt een opleiding marketing/communicatie met focus op online)
- Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal zowel mondeling als schriftelijk
- Creatief (zowel qua ideeën als qua zicht op vormgeving)
- Flexibel (geen dag is hetzelfde, de druk is soms hoog)
- Representatief (verzorgd uiterlijk, gepast voor een zakelijke omgeving)

Wij bieden
- Een uitdagende stage
- Een prettige werkomgeving, met deels internationaal karakter
- Een professionele organisatie

Solliciteren 
Spreekt de bovenstaande stageplaats jou aan en zie jij het als een uitdaging om onze organisatie tijdelijk te versterken? Stuur dan je Curriculum Vitae en motivatie per e-mail. Geef in de e-mail goed aan waarom jij de juiste stagiair bent. Richt de mail aan de heer Robert Anemaet, Manager Marketing & Communications, e-mailadres anemaet@wtcrotterdam.com. Meer informatie over het World Trade Center vind je op de website: www.wtcrotterdam.com.