Inspiratiesessie 'Alternatieve financiering'

04/07/17

Zo vlak voor de vakantieperiode organiseert WTC Rotterdam Business Club nog een mooie inspiratiesessie voor u met financieren als thema. Het wordt een sessie waarbij de inzichten die gedeeld worden, voor u als ondernemer enerzijds een herkenning zullen zijn en anderzijds een inspiratie zullen vormen om nog meer voor uw onderneming voor elkaar te krijgen.

We hebben Dave de Held als spreker voor deze inspiratiesessie gevraagd. Dave is strateeg en financieringsspecialist vanuit zijn bedrijf De BedrijfsFinancier.

Bent u het waard om gefinancierd te worden?
Welke alternatieve financieringsvormen zijn er en zijn geschikt?

Steeds vaker worden ondernemers geconfronteerd met een lastig financieringsproces. Wordt dit alleen bepaald door rentabiliteit, liquiditeit en solvabiliteit? Of is er meer aan de hand?

Hoe gaat u om met de kernwaarden en merkwaarden binnen uw onderneming? Wat zijn uw strategische prioriteiten? Hoe ziet uw onderneming er over 5 jaar uit?

U wordt uitgenodigd om tijdens deze inspiratiesessie te ontdekken of u het waard bent om gefinancierd te worden. En welke vormen van financiering daarbij het meest geschikt zijn.

Programma
17.00 uur  Inloop
17.15 uur  Inspiratiesessie  
Aansluitend borrelen en netwerken tot 19.00 uur

Locatie
WTC Rotterdam, Beursplein 37 te Rotterdam.
Locatie: WTC Clublounge (2e etage laagbouw).

Aanmelden
Deelname aan deze sessie is gratis voor leden van WTC Rotterdam Business Club. Belangstellenden en introducés kunnen (onder voorbehoud van beschikbaarheid) vrijblijvend een keer een bijeenkomst van WTC Rotterdam Business Club bijwonen. 

Ja, ik ben graag bij dit evenement

 


Dave de Held

Privileged members: