Business center

We offer flexible working spaces and offices of up to 85 m² to start-ups and small and medium-sized businesses. This includes 24/7 access and receptionists during business hours.

Office space for small and medium-sized businesses for lease at WTC Rotterdam

If you are a small or medium-sized business or start-up looking for a place for your company to call home, look no further than WTC Rotterdam. We offer a wide range of high-quality flexible workspaces and offices of up to 85 m² in our Business Center.
Our office spaces reflect the high standards of our clients and are equipped with all modern conveniences. In addition to the rented space, you can also use our professional working and/or meeting facility.

If you want to take out a membership with several parties, then you will get a generous discount. With the Business Spot Unlimited membership, you will also always have a workplace available to you at WTC The Hague.

 • Access 24 hours a day, 7 days a week
 • Receptionists present during business hours
 • Always plenty of parking
 • Work space at WTC The Hague with Business Spot Unlimited membership
I’d be happy to schedule an appointment with you
Jeroen Redder
Jeroen Redder

MEETING rooms FOR EVERYONE

meeting rooms

 • For 1 to 40 people
 • Choice of 3 different rooms
 • Tenants receive a discount
View the options
1529389219-n7dthr0pi57nzdnih65x7gnpotc9dlyzfxrx4xf7

Convention Center

 • For 1 to 1000 people
 • Rooms can be arranged to size
 • Luxury conference center
View the options

A few words from our tenants

Afbeelding
PSA Financials
Het fijne aan WTC Rotterdam is dat je er een eigen kantoor hebt, maar je tegelijkertijd continu onder andere ondernemers bevindt. De sfeer en structuur binnen WTC is heel open en toegankelijk. Daardoor leg je makkelijk contact, worden er regelmatig businesses naar elkaar doorgespeeld en heb je bovendien de kans om gebruik te maken van elkaars expertise. Naast een servicegerichte werkplek met prettige sfeer, goede bereikbaarheid en razendsnel internet zorgt ondernemen bij WTC Rotterdam er ook nog eens voor dat de naamsbekendheid van je bedrijf toeneemt. Zowel onder collega ondernemers als onder potentiële klanten.”
Author
Perry Asmowidjojo Owner
Afbeelding
MAX HRM
“De professionele receptie, de goede bereikbaarheid, de flexibele meeting rooms, maar vooral ook de vriendelijke mensen die hier werken, maken dat WTC Rotterdam voor MAX HRM een mooie plek is om ons te vestigen. Hier kunnen we snel schakelen en ons concentreren op het uitbouwen van onze business. We werken samen met onder andere de overheid en zorgen ervoor dat bedrijven uit China zich kunnen vestigen in Nederland. Vervolgens helpen we deze bedrijven met expansie. WTC Rotterdam is de perfecte plek om onze doelen na te streven. Bij WTC Rotterdam kunnen we ademen, het groeit met je mee. WTC Rotterdam is meer dan alleen een kantoorgebouw. ” 
Author
Jasmine Chang Owner
Afbeelding
Quintis Ristie
“Mijn ontvangst bij WTC Rotterdam, inclusief bloemen en taart, was direct al zo warm, dat ik meteen dacht ‘Hier moet ik zijn’. Maar wanneer je er daadwerkelijk werkt, is het een hele fijne plek. Je hebt bij WTC Rotterdam goede toegang tot branchegenoten en komt snel in contact met vakkundige klankborden. De open plekken, open sfeer én de gezamenlijke koffieplek helpen hier ontzettend bij. En ook floormanager Jeroen Redder, die iedereen kent en een goede verbinder is, vervult hierin een mooie taak. Ik vind WTC Rotterdam een inspirerende en ongedwongen plek voor met groeimogelijkheden voor ondernemers die durven!”  
Author
Quintis Ristie Owner
Afbeelding
MijnKassabon
Een aantal jaar geleden kwam ik op het idee om de kassabonnen te digitaliseren, het begon letterlijk bij een idee en omdat ik zelf geen technische achtergrond heb moest ik hier erg veel onderzoek naar doen. Ik had een plek nodig die vooral ook inspireert, deze vond ik dus na lang zoeken. Ik kwam in contact met de toenmalige Directeur van het business center, toen heette het nog WTConnect onder leiding van Frank Coomans. Ik kwam eerst op gesprek en had niet eens een email adres, geen inschrijving KvK. Oftewel ik begon letterlijk bij nul. Nadat Frank mij de mogelijkheid had geboden om hier te starten is het balletje gaan rollen, tot zover dat Frank een aantal jaar later als investeerder is ingestapt.
Author
Mo Radjab Owner
Afbeelding
AIPEX
“WTC Rotterdam is voor mij echt thuiskomen. Vroeger werkte ik hier voor een andere partij. Nu mag ik met mijn eigen bedrijf AIPEX in dit historische gebouw zaken doen. AIPEX is een joint venture van Octrooi- en Merkenbureau’s in de belangrijkste Europese landen. We wilden graag een solide plek die past bij onze markt en onze positionering. WTC Rotterdam is voor ons die plek. Met name door de no-nonsense mentaliteit en internationale sfeer. Wat WTC Rotterdam bovendien echt bijzonder maakt, in mijn ogen, is dat het echt in het hart van de stad gesitueerd is. De mix van winkels, horeca en bedrijven zorgt voor een fijne leef- en werksfeer.  
Author
Frank Reijnen Owner
Afbeelding
WE VAT Solutions
De internationale uitstraling van WTC Rotterdam heeft er voor gezorgd dat we in de eerste instantie een flexplek huurden in het Business Center. Door de jaren heen groeiden we als bedrijf en hadden we vaker de behoefte aan een eigen ruimte om te bellen en overleggen. We kozen er toen voor om uit te breiden en te verhuizen naar een eigen kantoorruimte. Het fijne was dat WTC Rotterdam met ons meedacht, waardoor we uiteindelijk een Business Room hebben genomen. Het is heel fijn om niet van adres te hoeven veranderen als je verhuist binnen WTC Rotterdam. Daarnaast zijn het WTC-netwerk, de internationale uitstraling, de locatie en de Business Services voor ons echt toegevoegde waarden. 
Author
Winnie Fung Eigenaar

Need more space?
Discover our larger offices

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
 • Offices from 85 m² to 2,400 m²
 • 24/7 access
 • With views over the city

Make an appointment

Brochure WTC Rotterdam

The brochure with more information on our spaces, facilities and services

Download brochure
brochure WTC Den Haag