Ellen Noordhof: "Ik beschik over een grote mate van nieuwsgierigheid."

09/12/16

Ellen Noordhof is Sales Intercedent bij Randstad Nederland en is regelmatig te vinden op de bijeenkomsten van WTC Rotterdam Business Club. We stelden haar een aantal vragen over haar werkzaamheden, haar drijfveren en haar ervaringen met onze club.

Wie ben je en wat doe je?
“Acht jaar geleden ben ik voor mijn studie economie naar het bruisende Rotterdam verhuisd. Inmiddels ben ik drie jaar werkzaam voor Randstad in de functie van Sales Intercedent. Specifiek voor Rotterdam ga ik nieuwe relaties aan om de dienstverlening van Randstad kenbaar te maken en ook laat ik me informeren over de ontwikkelingen die onze stad en ondernemers ervaren. Randstad staat veelal bekend om het uitzenden van flexkrachten, maar je kunt ons vooral zien als dé HR-dienstverlener en tevens kennispartner."

Wat zijn jouw drijfveren?
"Ik ben gedreven om te begrijpen wat er bij mijn klanten speelt zodat ik de juiste oplossing kan bieden. Ik beschik over een grote mate van nieuwsgierigheid en dat helpt mij om goed door te vragen. Hierdoor kan ik mijn klanten uitgebreid leren kennen en ze van de juiste oplossing voorzien."

Wat heb jij andere leden te bieden?
“Om verschillende redenen ben ik lid van WTC Rotterdam Business Club. Eén daarvan is natuurlijk om mijn netwerk uit te breiden, maar wat mij ook drijft is om op de hoogte te blijven van trends en ontwikkelingen in onze stad. Zo heb ik tijdens de Drink & Pitch avonden al verschillende innovatieve ideeën gehoord en vind ik het goed dat de club hiervoor een platform biedt. Zelf krijg ik ook de kans om mijn toegevoegde waarde te tonen en kunnen de andere leden bij mij terecht voor personele vraagstukken en om te sparren over veranderingen op de arbeidsmarkt en in het arbeidsrecht.” Welk type zakenrelaties wil je graag nog ontmoeten? “Met enkele leden van de club heb ik al één op één afgesproken en hebben we zelfs contacten uit ons eigen netwerk uitgewisseld. Daarnaast ben ik benieuwd of er leden zijn vanuit een industriële of logistieke organisatie: Randstad gaat een nieuwe trend zetten in de dienstverlening voor deze branches en ik zou daar graag een eerste toelichting op willen geven. Dit uiteraard tijdens een gezellige borrel.”

Privileged members: