Inspiratiesessie Online & Social Media

23/11/17

Graag nodigen wij u uit om aanwezig te zijn tijdens deze boeiende inspiratiesessie met als focus het succesvol inzetten van Online & Social Media. Wij hebben Gijsbregt Brouwer mede-oprichter van o.a. De Buik van Rotterdam bereid gevonden een boeiende presentatie voor ons te verzorgen!

Gijsbregt Brouwer
Gijsbregt heeft vier jaar geleden De Buik mede-opgericht en is binnen De Buik verantwoordelijk voor de "voorkant", alles wat met content en commercie te maken heeft. Ook is hij diegene die optreedt als host bij de evenementen van De Buik. Gijsbregt is ook co-founder van content- en activatiebureau Týrsday. Týrsday helpt mensen en merken met hun verhaal online te vertellen. Dat doen ze in sport, cultuur, ondernemen, duurzaamheid en food. Daarnaast is hij trendwatcher op het gebied van sport, food en urbanisme. Gijsbregt is online media man van het jaar 2010 en won met zijn bureau en met De Buik diverse prijzen. 

Presentatie
Gijsbregt vertelt over hoe je als bedrijf of persoon op een strategische manier je verhaal kunt vertellen en zo ervoor zorgt dat het bijdraagt aan je ambities. Hierbij gebruikt hij voorbeelden van onder meer De Buik en uit zijn ruime ervaringen met grote merken, bekende Nederlanders en sportevenementen. Dit alles met een fijn Rotterdams tintje. Iedereen gaat met een aantal tips & tricks naar huis.

Programma
17.00 uur  Inloop
17.15 uur  Inspiratiesessie door Gijsbregt Brouwer
Aansluitend borrelen en netwerken tot 19.00 uur

Locatie
WTC Rotterdam, Beursplein 37 te Rotterdam.
Locatie: Town hall room, 23e etage.

Aanmelden
Deelname aan deze sessie is gratis voor leden van WTC Rotterdam Business Club. Belangstellenden en introducés kunnen (onder voorbehoud van beschikbaarheid) vrijblijvend een keer een bijeenkomst van WTC Rotterdam Business Club bijwonen. Aanmelden is mogelijk via onderstaande link.

Ja, ik meld mij graag aan voor dit event.

 
Gijsbregt Brouwer, mede-oprichter van o.a. De Buik van Rotterdam
(foto: Vincent van Dordrecht)

Privileged members: