Fakton tekent nieuwe huurovereenkomst voor WTC Rotterdam

09/06/17

De inkt is bij wijze van spreken nog nat onder de recentelijk gesloten overeenkomst tussen Fakton en het Bouwinvest Office Fund (eigenaar WTC Rotterdam). Fakton, de vastgoedprofessionals voor financiële-, strategische en ontwikkelvraagstukken in het domein van ruimte en vastgoed, verhuist binnenkort binnen WTC Rotterdam van de 21e naar de naar de geheel gerenoveerde 22e verdieping. Afgelopen week, tijdens de PROVADA, werden alle handtekeningen gezet en werd er geproost op de nieuwe huurovereenkomst. 

Jimmy Kools (Partner en CFO Fakton) en Anne van Eldonk (Partner Fakton) ondertekenden tijdens de PROVADA het nieuwe huurcontract. 

Tijdens de PROVADA bezegelde Bouwinvest diverse overeenkomsten: lees meer.

 

Over WTC Rotterdam 
WTC Rotterdam is een multifunctioneel kantoorgebouw in het hart van Rotterdam waarin het (inter)nationale bedrijfsleven, horeca en een groot convention center samenkomen in een uniek, historisch en hoogwaardig gebouw. Momenteel ondergaat het gebouw een upgrade waarbij op cosmetisch, klimaat-technisch en duurzaam vlak diverse verbeteringen worden doorgevoerd. Verder wordt er gekeken naar een goede aanvulling op en een doorontwikkeling van de huidige voorzieningen in het gebouw om ook in de toekomst een veelzijdige business hotspot te blijven. 
www.wtcrotterdam.com

Over Bouwinvest
Bouwinvest is een gespecialiseerde vermogensbeheerder in vastgoed voor institutionele beleggers. Bouwinvest beheert vijf Nederlandse sectorfondsen, waarvan er drie open staan voor investeerders, het Residential Fund, het Office Fund en het Retail Fund. Het Healthcare Fund en het Hotel Fund worden op dit moment exclusief voor bpfBOUW beheerd, evenals de internationale investeringen. Internationaal belegt Bouwinvest in beursgenoteerd en niet-beursgenoteerd vastgoed in Europa, Noord-Amerika en Azië/ Pacific. Het belegd vermogen bedraagt in totaal € 8,5 miljard (ultimo 2016). 
www.bouwinvest.nl

Neem voor meer informatie over het huren van kantoorruimte in World Trade Center Rotterdam contact op via tel. 010 - 405 4416 of e-mail offices@wtcrotterdam.com.