Genomineerden Rotterdamse Ondernemersprijs 2017 bekend

16/10/17

Aldowa, Tuinderij Vers en WeAreReasonable People zijn door de vakjury genomineerd voor de Rotterdamse Ondernemersprijs 2017. 

De Rotterdamse ondernemersprijs gaat met de nominaties haar 33ste editie in om op maandag 27 november in WTC Rotterdam de winnaar bekend te maken.Voor de uiteindelijke keuze kijkt de jury naar de onderneming, de ondernemer en het grensverleggende ondernemerschap. Dit jaar wordt het spannend belooft de jury, want de drie geselecteerde bedrijven ontlopen elkaar weinig en zijn qua performance zeer aan elkaar gewaagd

Aldowa is gespecialiseerd in het vervaardigen van metalen gevelbekleding voor gebouwen en infraprojecten. Zij ontwerpen en engineren de gevelbekleding samen met architecten, produceren de panelen op maat op eigen productielocatie en monteren de panelen in het veld

Tuinderij Vers is een modern groenteverwerkingsbedrijf, gespecialiseerd in het snijden, mengen en verpakken van groenten en fruit. Zij leveren aan de groothandel, toonaangevende supermarkten en foodservices een ruim assortiment producten.

WeAreReasonable People ontwikkelt innovatieve internettoepassingen en software prototypes in de vorm van apps, dashboards en robots. Samen met marktleiders en innovatieleiders werken zij aan uitdagingen als smart ports en smart cities.

Ambassadeur burgemeester Aboutaleb

Sinds dit jaar is burgemeester Aboutaleb ambassadeur van de Rotterdamse Ondernemersprijs en volgt daarmee de ontwikkelingen rond de ondernemersprijs op de voet. Burgemeester Aboutaleb: “Drie prachtige bedrijven die alle drie bijzonder zijn in hun eigen tak van sport en gedegen ondernemerschap laten zien. Hun verhalen zijn bijzonder en verdienen op 27 november het podium om andere ondernemers te inspireren.”

Uitreiking 27 november

De winnaar van de 33ste ondernemersprijs wordt bekend gemaakt op maandag 27 november tijdens de netwerkbijeenkomst in Postillion Convention Centre WTC Rotterdam. Ondernemers en geïnteresseerden die de prijsuitreiking willen bijwonen, melden zich voor deze (netwerk)bijeenkomst aan via de website: http://www.rotterdamseondernemersprijs.nl (deelname is gratis).

Rotterdamse Ondernemersprijs