Kamera Express wint Rotterdamse Ondernemersprijs

22/11/16

Maandag 21 november is Kamera Express uitgeroepen tot winnaar van de Rotterdamse Ondernemersprijs 2016. Ondernemer Peter Merceij ontving de prestigieuze prijs uit handen van wethouder Maarten Struijvenberg tijdens een feestelijke uitreiking in het WTC Rotterdam. Kamera Express liet de andere genomineerde bedrijven FreelanceFactoring en Technotrading achter zich.

Vakjury onder de indruk
Juryvoorzitter Mai Elmar spreekt namens de voltallige jury als zij zegt: “Peter Merceij en Ben Cornelisse zijn dynamische ondernemers die vol passie en energie de strategische route voor het bedrijf uitstippelen. Zij vullen elkaar op bijzondere wijze aan op kennis en expertise, sturen op indicatoren maar zeker ook op gevoel. De bedrijfsresultaten zijn uitzonderlijk goed voor de neergaande retailmarkt. Die resultaten zijn mede te danken aan de kennis over de klant, de kennis van de medewerker, de keuze van het assortiment en de omvang ervan. Kamera Express wil de markt maken in plaats van volgen. De snelheid waarmee nieuwe winkels operationeel gemaakt worden is verbazingwekkend en mogelijk vanwege een gedegen basisorganisatie en een forse dosis wilskracht. Het te ontwikkelen experience centre is niet alleen innovatief en creatief maar eveneens trendsettend. Het verhaal van Kamera Express leest als een spannend boek en het bedrijf en de ondernemers zijn een briljant in onze regio.”

Cees de Bruin ontvangt zevende mr. K.P. van der Mandele Penning
Voorafgaand aan de prijsuitreiking van de ondernemersprijs ontving dhr. Cees de Bruin (Indofin) de zevende mr. K.P. van der Mandele Penning. De Van der Mandele Penning wordt jaarlijks uitgereikt aan een Rotterdamse ondernemer die zich op een bijzondere manier inzet voor de stad Rotterdam en haar inwoners. Voormalig burgemeester Ivo Opstelten bood de penning aan met de daarbij behorende geldprijs van € 10.000,- om te doneren aan een goed doel. Cees de Bruin doneert het bedrag aan stichting Hippische Alliantie Rotterdam voor het project Werken als een Paard.

Wie staat er volgend jaar op het podium?
De Rotterdamse Ondernemersprijs wordt jaarlijks georganiseerd om succesvol ondernemerschap in de regio in de schijnwerpers te zetten. Bent u of kent u een bedrijf dat zou moeten deelnemen in 2017? Bezoek dan de website voor meer informatie en om aan te melden: www.rotterdamseondernemersprijs.nl.

Privileged members: