WTC Rotterdam hernieuwt samenwerking met Rotterdam Topsport

12/06/17

Rotterdam Topsport richt zich op het bereiken en versterken van de nationale en internationale positionering van Rotterdam als toonaangevende sportstad. Recent hebben WTC Rotterdam en Rotterdam Topsport hun samenwerking hernieuwd. 

Angélique van Hienen, Managing Director World Trade Center Rotterdam: “WTC heeft een (inter)nationale focus, maar zeker ook een lokale en regionale. Daarom willen we midden in de stad en het bedrijfsleven staan. Van een netwerk als dat van Rotterdam Topsport maken we graag deel uit én we willen het versterken door er ons netwerk aan te koppelen.”

Van Hienen denkt onder andere aan de ruim 250 bedrijven die in het World Trade Center zijn gevestigd. “Dit is een unieke kans om onze huurders in contact te brengen met Rotterdam Topsport. Bijvoorbeeld door hen uit te nodigen voor een evenement.”

Hans den Oudendammer, directeur Rotterdam Topsport, is er trots op dat World Trade Center Rotterdam opnieuw sponsorpartner is geworden. “In het markante en historische WTC liggen de wortels van Rotterdam Topsport; in de eerste jaren van ons bestaan hadden wij hier ons kantoor gevestigd en is WTC al jarenlang partner geweest. Wij kijken dan ook uit naar een succesvolle, hernieuwde samenwerking met het iconische WTC.  De weloverwogen beslissing vanuit WTC om onze organisatie te ondersteunen is voor ons een groot compliment!”

www.rotterdamtopsport.nl

v.l.n.r. Jan-Willem Kos (Bouwinvest / WTC Rotterdam), Angélique van Hienen (WTC Rotterdam), Hans den Oudendammer en Diana Schultz (beiden Rotterdam Topsport)