Start expositie Ralph van Meijgaard, Rolina Nell en Geert Baas

11/03/18

Graag nodigen wij u uit voor de tweede opening van een tentoonstelling op de nieuwe locatie van WTC Rotterdam Art Gallery. U bent van harte welkom op zondag 11 maart 2018 van 16.00 tot 18.00 uur. Om 16.30 uur openingswoord door Hugo Bongers, publicist. Aanmelden is niet nodig.

Deelnemende kunstenaars:
RALPH VAN MEIJGAARD - SCHILDERIJEN
ROLINA NELL - SCHILDERIJEN
GEERT BAAS - SCHILDERIJEN

Deze expositie is te zien t/m woensdag 25 april 2018.

Nieuwe locatie:
De gallery is vanaf heden gesitueerd in de centrale hal van WTC Rotterdam rondom de Rotterdam Hall en beslaat circa 100 strekkende meter expositiewand. Entree via de hoofdingang van het WTC aan het Beursplein 37, na binnenkomst steekt u diagonaal over en vindt u aan uw linkerhand het begin van de gallery en expositie. 

Openingstijden:
De exposities zijn gedurende kantooruren en in de weekenden te bezoeken. De gallery is bemand op vrijdag-, zaterdag- en zondagmiddag van 12.00 tot 17.00 uur en op afspraak.
Let op: in het weekend van de Marathon Rotterdam (6 t/m 8 april 2018) is WTC Rotterdam Art Gallery minder goed bereikbaar i.v.m. wegafzettingen en grote drukte in de stad. Binnen het WTC Rotterdam is veel reuring vanwege de Rotterdam Marathon Sport Expo. Wij raden u aan om de expositie op een ander moment te komen bezichtigen. Om deze reden is de huidige expositie verlengd en nog te zien tot 25 april a.s. Wij begroeten u graag binnenkort in onze gallery

Contact:
Martin Bijl, Manager WTC Rotterdam Art Gallery
T +31 (0)10-405 1781
E   artgallery@wtcrotterdam.com
www.wtcrotterdam.com/artgallery