Walter Brokx: “Ik hou van mooie dingen maken en verhalen vertellen”

06/02/17

Walter is Media is filmmaker bij BrokxMedia en trouw lid van WTC Rotterdam Business Club. We stelden hem een aantal vragen over zijn werkzaamheden, drijfveren en ervaringen met onze club.

Wie ben je en wat doe je?
“Ik ben filmmaker geworden omdat ik hou van mooie dingen maken en verhalen vertellen. Sinds ik in 2007 ben afgestudeerd aan de Willem de Kooning Academie combineer ik die twee dingen in mijn bedrijf BrokxMedia. Ik maak boeiende bedrijfsfilms, promotievideo's en commercials om bedrijven en organisaties te helpen om hun doelgroep aan te spreken. Ik ben sinds 2010 lid van de WTC Rotterdam Business Club en dat bevalt mij prima. De sfeer is ontspannen en de bijeenkomsten zijn heel divers. Van gewoon een borrel met een paar pitches, tot een inspirerend programma met workshops en speeddate sessies. In de loop van de jaren heb ik interessante relaties opgebouwd in de club. Ik waardeer het dat iedereen open staat om ervaringen of kennis te delen.”

Wat zijn jouw drijfveren?
“Mooie films maken! Eén van mijn ambities voor 2017 is een mooie korte film te maken. Om dat te realiseren ben ik met mijn team een crowdfunding actie gestart. Ik ben op zoek naar sponsors die het project willen ondersteunen.”

Wat heb jij andere leden te bieden?
“Veel bedrijven hebben goede ideeën en goede producten of diensten, maar het valt niet altijd mee om dat helder, kort en krachtig over te brengen aan je doelgroep. Boeiende bewegende beelden helpen om effectiever en tegelijkertijd met meer gevoel te communiceren. Ik help leden daar graag bij. Behalve creativiteit en verstand van videoproductie, heb ik ook een analytische blik waarmee ik met klanten meekijk hoe je een verhaal zo pakkend en duidelijk mogelijk vertelt. Dus, heb je een vraag over het maken van een video of vraag je je af hoe je iets duidelijker kan communiceren, spreek me gerust even aan!”

www.brokxmedia.nl

 

Privileged members: